Bänkskivor i Sten

LG Collection

Montering och skötsel

Granit och marmor är naturmaterial. Skillnader i och mellan skivor är naturligt förekommande och måste accepteras. Marmor är väldigt vackert men känsligt för fläckar, något att ha i åtanke när du gör ditt val. Quartz-sten är porfritt och suger inte åt sig vätska eller fett, vilket gör den lätt att rengöra. Skivor tjockare än 30 mm tillverkas med Eulithe lättviktsstomme och fasgerad framkant STT434. Tillverkningstoleransen är +- 2 mm.

Läs mer

När du beställer en stenskiva

När du beställer en stenskiva från LG Collection kan du vara säker på att få en skiva av hög kvalitet, både vad gäller material och bearbetning. Samtliga bänkskivor kan fås med hela vårt sortiment av underlimmade och planlimmade diskhoar. Dessa kan också kombineras med nedfrästa avrinningsplan. Välj en diskho i samma material som bänkskivan i Quartz-sten. Den fyrkantiga diskhon med raka hörn upplevs som helt integrerad i bänkskivan.

Läs mer

Frågor & svar

Hur tålig är en bänkskiva i granit och marmor? Granit är till skillnad från marmor ett mycket hårt material. Bänkskivor i granit är därför mycket tåliga och blir bara vackrare med åren. Marmor är däremot känsligt för fläckar och kan rekommenderas där utseende går före funktion.

Läs mer