Hi-Macs

LG Collection

Silica

HI-MACS® Silica består av en 6 mm tjock HI-MACS®-skiva med en stomme av MDF. Resultatet är en exklusiv skiva till ett mycket bra pris. HI-MACS® Silica finns i tre olika nyanser och du kan välja mellan 30 och 37 mm tjock skiva.

Läs mer

Hoar & Tvättställ

Lavanto® sink är termoformade och limmade diskhoar. En serie som finns i nästan samtliga HI-MACS® färger, med vissa undantag. OBS! Lavanto® gäller endast 5 års garanti.

Läs mer

Skötsel & garanti

Vår tillverkare lämnar 5-15 års garanti på HI-MACS® beroende på produkt, förutsatt att installationen görs av behörig installatör. Du ska inte ställa heta kärl direkt på ytan – använd alltid underlägg! HI-MACS® är porfritt, vilket innebär att det inte suger åt sig smuts och är lätt att hålla rent – vatten och vanligt rengöringsmedel räcker. Mörka och pigmenterade varianter är dock mer repkänsliga än ljusa och kräver en varligare hantering. Om det uppstår en skada i materialet så är den möjlig att reparera. Mindre repor kan slipas bort med ett sandpapper korn 600 eller vit disksvamp. HI-MACS® består till 70 procent av naturliga mineraler som binds samman av akryl och pigment. Mineralerna tas tillvara i samband med aluminiumproduktion och materialet är därmed ett smart sätt att använda en restprodukt i ett nytt sammanhang.

Läs mer

Certifikat

Läs mer om Hi-Macs S28 Alpine White 12 mm som har godkänd brandklassning.

Läs mer

Frågor & svar

Hur tåligt är HI-MACS®? HI-MACS® är ett porfritt material som inte drar till sig smuts och det är lätt att hålla rent. Mörka samt pigmenterade färger är dock mer repkänsliga än andra och kräver en varligare hantering.

Läs mer