LG COLL JOHANNAS KÖK Hires 1281 72

Bänkskivan är kökets hjärta


Den ska uppfylla kreativa köksdrömmar och klara kulinariska experiment. Den ska sammanfatta kökets hela funktion, från matlagning och bakning till tallriksberg och odiskade kastruller. Alltid beredd, i vardag och i fest, ska den spegla ditt liv och din smak. Därför skräddarsyr vi din bänkskiva – precis som du vill ha den!

 

Förnya köket genom att byta bänkskiva

Har du funderat på hur mycket du egentligen använder din bänkskiva? Det breds mackor, bakas, rensas svamp och ställs disk på den. Bänkskivan är en viktig del av vår vardag.

Att byta bänkskiva förändrar hela upplevelsen av ditt kök, både funktionellt och estetiskt. En enkel förändring som gör stor skillnad. Unna ditt kök en förändring som det förtjänar, byt bänkskiva!

Vill du byta ut bänkskivan själv går det jättebra, men känner du dig osäker kan du ta hjälp av en snickare som fixar utsågning samt montering av diskho, blandare och spishäll.

Pilfalk (1)

Val av bänkskiva

Bänkskivan är detaljen som får ditt kök att skilja sig från alla andra. Genom att leka med material och strukturer kan du skapa ett dynamiskt och spännande uttryck. Ett kök har ofta fler än en bänkskiva, vilket ger utrymmet att kombinera olika material. Fundera på vilka förväntningar du har på bänkskivans hållbarhet. Tänk på att den ska användas varje dag i många år. Välj ett material som matchar din vardag i köket.


Laminat är ett slitstarkt material med lång livslängd, som är lätt att rengöra och som kräver minimalt med underhåll. Prisvärt!

Massivträ ger en varm och naturlig känsla i ditt kök. Ett vackert och slitstarkt material om det underhålls rätt, men kan ändra färg med tiden och ska inte utsättas för vatten under längre perioder.

HI-MACS® är ett kompositmaterial med en sammetslen yta.
Ett material med lång livslängd som har porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och som ger ett visuellt skarvfritt resultat. 

LG COLL MOODBOARD2

Underlimmad diskho

Genom att välja en underlimmad diskho gör du både ett snyggt och tryggt val i köket. Underlimning är en hållbar och grundligt beprövad metod som ökar bänkskivans livslängd. Du slipper kanter och springor runt diskhon där det annars samlas smuts, vatten och otrevliga rester.

Val Av Diskho