Moodboard Hitta Din Stil1 (1)

Hitta din stil i köket

Olika färger kan skapa helt olika känslor i ett kök. En färg av ljus ton kan kännas harmonisk, medan samma färg i en skarpare nyans kan uppfattas tvärtemot. Att välja en varmare nyans eller en kallare beror mycket på ljus från fönster, belysning och vilken känsla du vill uppnå.

Förutom stil skiljer våra lösningar sett till prisbild och funktion. Vi har laminat i olika prisklasser. Diskhoar finns med olika material, kulörer, mellanväggar och ventiler. Blandare finns i olika kulörer och med komplement som utdragbar pip. Vi har lösningen för dina behov till ditt kök!

Accent

Svart stenmönstrat laminat, ton-i-ton med en diskret diskho som smälter in i bänkskivan. Tillsammans med blandaren som lugn accent ges en stämning av elegant mörkt premiumkök.

Accentyta (4)

Livlig Struktur

Klassiskt ljust kök med en bänkskiva i livlig struktur. Utökad funktion av dubbelho och blandare med diskmaskinsavstängning samt utdragbar pip.

Livlig Struktur (2)

Klassisk

Naturlig känsla med massivträ i klassisk kombination av vita köksluckor och vitt kakellaminat. Dubbelho med tunn låg mellanvägg som ger extra utrymme. Blandare med diskmaskinsavstängning och utdragbar pip.

 

Klassisk

Harmonisk

Harmoni med naturlig känsla från eken med kul-ören Ebony. Rostfria detaljer smälter in i helheten.

 

Harmonisk

Naturinspiration

Harmoniskt kök i gröna toner som möts av en bänkskiva med levande stenmönster i naturlig färgton. Praktiska rostfria detaljer som smälter in i dess helhet. Rymlig diskho och blandare med diskmaskinsavstängning.

Naturinspiration Laminat

Balanserad Struktur

Lyxigt kök med brun träyta i accent balanserat med lugn levande stenstruktur i beige ton. Harmonisk integration av kontrastdetaljer som rymlig diskho, funktionell blandare med diskmaskinsavstängning och utdragbar pip.

 

Balanserad Struktur Laminat