Microsoftteams Image (12)

Hi-Macs

HI-MACS® är ett kompositmaterial med oändliga variationsmöjligheter i form och färg. Skarvfria bänkskivor och skulpterade ytor med integrerad diskho är en del av upplevelsen. Det här är materialet för dig som inte vill kompromissa! Med HI-MACS® går estetik och funktionalitet hand i hand.

Bänkskivor

HI-MACS® är ett kompositmaterial, så kallad ”Natural Acrylic Stone”. Ytan är sammetslen och suger inte åt sig smuts eller färg. HI-MACS® kan termoformas och eventuella skarvar blir så gott som osynliga.

S28 Alpine White HIMACS (1)

Silica

HI-MACS® Silica består av en 6 mm tjock HI-MACS®-skiva med en stomme av MDF. Resultatet är en exklusiv skiva till ett mycket bra pris. HI-MACS® Silica finns i tre olika nyanser och du kan välja mellan 30 och 37 mm tjock skiva.

Microsoftteams Image (10)

Kantprofiler

Med kantprofilen ger du din bänkskiva karaktär och stil. Vi har många kantprofiler att välja mellan, allt för att du ska kunna skapa din unika bänkskiva.

Microsoftteams Image (9)

Hoar

Lavanto® Sink är termoformade och limmade diskhoar. En serie som finns i nästan samtliga HI-MACS® färger, med vissa undantag. OBS! Lavanto® gäller endast 5 års garanti.

S28 Alpine White HIMACS