Hi-Macs

Hoar & Tvättställ

LG Collection
HI-MACS® DISKHOAR...LÄS MER HÄR!

Lavanto® är en serie diskhoar som finns i nästan samtliga HI-MACS färger. Vissa begränsningar finns dock på några modeller som ej kan levereras i Volcanics, Galaxy och Marmo.
OBS! Lavanto® gäller endast 5 års garanti.

Filter: Diskhoar & blandare skåpmått   200      250      300      400      450      500      600      700      800      900      1000      1200      1300    Filter: Diskhoar och blandare typer   Diskhoar      Blandare      Tillbehör   

Bra att veta om Hi-Macs®

Vår tillverkare lämnar 5-15 års garanti på HI-MACS® beroende på produkt, förutsatt att installationen görs av behörig installatör. Du ska inte ställa heta kärl direkt på ytan – använd alltid underlägg! HI-MACS® är porfritt, vilket innebär att det inte suger åt sig smuts och är lätt att hålla rent – vatten och vanligt rengöringsmedel räcker. Mörka och pigmenterade varianter är dock mer repkänsliga än ljusa och kräver en varligare hantering. Om det uppstår en skada i materialet så är den möjlig att reparera. Mindre repor kan slipas bort med ett sandpapper korn 600 eller vit disksvamp.

HI-MACS® består till 70 procent av naturliga mineraler som binds samman av akryl och pigment. Mineralerna tas tillvara i samband med aluminiumproduktion och materialet är därmed ett smart sätt att använda en restprodukt i ett nytt sammanhang.