Standardsortiment

Universal (A0772)

Universal

Universal allputsmedel har funnits i Sverige sedan 1984. Det är ett annorlunda putsmedel som är helt fritt från syror och aggressiva ämnen och ändå högeffektivt i sin renande glans och skyddande verkan. Universal är maximalt miljövänligt och giftfritt. Gängse putsmedel, flytande eller i tuber, innehåller en mer eller mindre stor andel vatten. Inget fel i det, men vatten har vi ju egentligen i själva kranen. Universal är däremot högkoncentrerat och det nödvändiga vattnet tillför du själv. Billigast så. Universal är mycket drygt och därför billigt.

Den lösa smutsen hamnar på svampen och inte på fingrarna och är lätt att skölja av. Skyddshandskar behövs inte. Huden mår bra av Universal. Många allergiker arbetar med Universal!

Tack vare att man arbetar med lödder, är det mycket lätt att komma in i skrymslen och hörn. Ojämförligt lättare och enklare än de flesta andra putsmedel som finns på marknaden.

Alla slag av metaller, ädla och oädla, emalj, plastytor, keramik, porslin, rostfritt, kakel… listan är lång. Oumbärlig för sjukhus, hotell, restauranger. För bilen, båten, husvagnen m.m. Speciellt kakelytor, tvättställ och badkar blir rena och blanka med minimal ansträngning och kostnad. Diskbänkar, spisar, spisplattor m.m.

Vi har många bevis på att Universal hjälper där man misslyckats med andra medel. Alla icke porösa ytor som tål vatten, kan göras rena och glänsande med Universal till ett minimum av arbete och kostnad.