LG Coll Produktion 0797 Svartvit

Hjärta, hjärna och varsamma händer

Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. Någon tänker efter före.

På toppen av det småländska höglandet, mitt i det trärika möbelriket finns vår fabrik. Sedan 1972 har vi specialiserat oss på bänkskivor till privat och offentlig miljö. I dag är vi en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor och samarbetar både med de stora varumärkena samt de nischade snickerierna.

Trots en omfattande och tekniskt mycket avancerad produktion, så är bänkskivor fortfarande ett hantverk. Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. Någon tänker efter före.

Just eftertänksamheten är viktig. Det är så mycket som ska stämma – från mått och håltagningar till materialkombinationer och ytbehandling. Vi vet hur mycket tid, tanke och pengar som du har investerat i ditt nya kök – och vi vill att du ska känna dig trygg.

Med ett logistiskt utmärkt läge i järnvägsknuten Nässjö – precis i navet där öst möter väst – levererar vi snabbt och effektivt till våra kunder. Sedan 2016 ingår LG Collection i Pelly Group.

Lär Känna LG