Carrara Bianco

Stänkpanel

Stänkpanel är ett vackert, praktiskt och hållbart alternativ att pryda väggen ovanför bänkskivan med. Du kan välja mellan många olika ytor, mönster och kulörer. Ett enkelt, snabbt och prisvärt sätt att förnya sitt kök!

Laminat

Låt bänkskivan fortsätta upp på väggen i form av en stänkpanel. Du kan välja mellan många olika ytor, mönster och kulörer. Enkelt snabbt och prisvärt! Alla laminat som finns i vår kollektion kan du få som stänkpanel.

Microsoftteams Image (6)

Kakellaminat

Kakellaminatet ger ett mer traditionellt utseende ihop med bänkskivan då den liknar vanligt kakel. Den består av två lager laminat där vi fräser ett spår i det översta laminatet till ett underlager som har ett utseende likt kakelfog.

Microsoftteams Image (8)

Metallica

Metallica är stänkpanelerna som ger köket en tydlig profil. De består av högtryckslaminat som tillverkas med en metallfolie som ytskikt. Materialet har metallens kulör och karaktär men laminatets alla fördelar. OBS! Mönsterpassning vid skarvar kan ej erhållas.

Microsoftteams Image (7)

Glas

Härdat glas ger en stark och hållfast produkt som är elegant och lättskött. Våra stänkpaneler i härdat glas blir ett dekorativt inslag i ditt kök. Glaspanelerna (6 mm) finns i vit, svart och transparent.

Stänkpanel 0210 Svart Glas

Sten

Lyxig stänkpanel i sten. Alla stensorter som finns i vårt sortiment går att få som stänkpanel.

Lg Coll Noble Olympus 16

Montering & Skötsel

Här hittar du anvisningar för montering och skötsel av stänkpanel.

LG COLL OMSLAG Test 2Emptyname 65 72