0065 Kärn Ask Klippgrå Massivträ Hero Ny (1)

Massivträ

Trä är ett tidlöst val som kan varieras i det oändliga. Klassiska nordiska träslag som ek och ask får ett spännande uttryck med hjälp av ljusa och mörka ytbehandlingar. Valet av träslag, ytbehandling och kantprofil gör skivan personlig.

Bänkskivor

Trä är ett levande material som åldras med värdighet. En välskött bänkskiva i massivträ blir bara vackrare med åren. Vi arbetar endast med trä av hög kvalitet och känt ursprung. I dag är cirka 75 procent av all vår träråvara FSC- eller PEFC-märkt.

Microsoftteams Image (3)

Kantprofiler

Med kantprofilen ger du din bänkskiva karaktär och stil. Vi har många kantprofiler att välja mellan, allt för att du ska kunna skapa din unika bänkskiva.

Microsoftteams Image (2)

Oljor

Bänkskivor av massivträ kan fräschas upp efter naturligt slitage. Det är viktigt att du regelbundet behandlar dina massiva träskivor och med LG Collections underhållsprodukter för massivträ är det både roligt och lätt. Vårdar du dina träskivor rätt, blir de bara vackrare med åren.

Microsoftteams Image (4)

Tillbehör

Komplettera din nya bänkskiva med vackra skärbrädor och huggkubbar i massivträ. Skärbrädor finns i ask, björk, bok, ek, körsbär eller teak – vid förfrågan kan vi också tillverka i andra träslag. Huggkubbar kan du få i bok och ek.

Huggkubb
Sinkad brolösning 0065 Kärnask Klippgrå Dekorvax 3118

Bra att veta om Massivträ

Pilfalk22 (1)

Vad kostar en bänkskiva?

Laminat 6696F-NDF Carrara Bianco (3)

Hitta din stil i köket

Inspiration Massivträ