LG COLL JOHANNAS KÖK Hires 1299 72

Val av diskho

Vårt sortiment av diskhoar i olika former, material och färger gör att vi kan hjälpa dig att spegla din personliga stil baserat på dina behov och önskemål.

Enkel eller dubbelho?

På senare år har större enkelhoar blivit allt mer populära då det framförallt underlättar att diska stora grytor och plåtar. Om du väljer en stor enkelho med platt botten är ett tips att köpa en blandare med utdragbar pip. Den gör det lättare att skölja rent hon och komma åt rester som ligger kvar i hörnen.

En dubbelho är ett bra val för dig som håller på med många saker samtidigt i köket, tina fryst kött, tvätta sallad och samtidigt behöver nånstans att ställa använda kastruller. Vill man ha dubbelho finns det också olika varianter, med antingen två lika stora hoar eller med en större och en lite mindre sköljho.

Enkel Dubbelho

Andra funktioner

Det har blivit en allt större efterfrågan på diskhoar med låg mellanvägg och det är kanske inte så konstigt. Du får funktionen av en dubbel ho, men du kan fortfarande med lätthet diska stora plåtar utan att det känns bökigt och trångt.

Diskhon till vänster har en extra tunn mellanvägg, endast 10 mm tjock och ger ett nätt och modernt utseende. En riktigt elegant och smart lösning tycker vi! Genom att underlimma diskhon slipper du kanter och springor där det kan samlas smuts, matrester och vatten. Istället du får en lösning som både är funktionell och snygg.
Ett urval hoar kan även planlimmas i kompaktlaminat.

Andra Funktioner Diskho (1)