LG COLL MOODBOARD 5278 72

Vilket material ska du välja till din bänkskiva?

Att välja vilken typ av bänkskiva som passar ens smak, behov och plånbok är inte helt lätt men för varje personlighet finns en bänkskiva.

Laminat

Laminat är ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som kräver minimalt underhåll. Vi har nästan 100 olika mönster i vårt sortiment – så om du vill ha många alternativ är laminat ett bra val! Om du söker en skiva som är tunnare än vanliga laminatskivor rekommenderar vi en skiva i kompaktlaminat som ger en stilren och sober känsla i ditt kök.

Laminat Carrara Bianco

Massivträ

Om du vill ha en varm och naturlig känsla på din bänkskiva ska du välja en träskiva. I vårt sortiment hittar du en rad träslag som dessutom kan varieras med hjälp av olika ytbehandlingar. Tänk dock på att massivträskivor kräver ett visst underhåll. Vi rekommenderar hårdvaxolja för minsta möjliga underhåll och bästa livslängd på din bänkskiva.

 

0065 Kärn Ask Klippgrå 3118 9 72

HI-MACS

HI-MACS består till 70 procent av naturliga mineraler som binds samman av akryl och pigment. Resultatet blir en hård men sammetslen yta som är porfri och som inte suger åt sig vätskor eller smuts. HI-MACS kan termoformas och eventuella skarvar blir så gott som osynliga. Skulle skivan bli skadad går det för det mesta att laga, skivan kan även slipas om.

 

S28 Alpine White HIMACS